Vragen & antwoorden

blank

Goedkopere prijs.
Bodesign stuurt geen gladde verkopers op pad met aggressieve verkoopstrucs. We hebben ook geen duur kantoorcomplex, want al deze kosten moeten tenslotte verrekend worden aan de klant.

Wij komen enkel langs om de details voor het ontwerp te bespreken en voor een fotoshoot.

Alle investeringen gaan uitsluitend naar een kwaliteitsvolle service en professionele software om een perfect product, dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen, te kunnen afleveren.

De strategie is simpel:
geen nodeloze kosten = scherpe prijs voor de klant.

Contract ondertekenen?
Neen. Bij Bodesign werken we met duidelijke afspraken en in vertrouwen. Na de oplevering heeft u het volledig eigendomsrecht van uw website.

Bodesign blijft uiteraard uw website verzorgen en indien nodig aanpassingen uitvoeren, indien u dat wenst.

Eigenaar.
U bent en blijft, na de oplevering, de volledige en enige eigenaar van uw website.

Onderhoud na het 1ste jaar wordt automatisch verdergezet. Dagelijkse back-ups, wekelijkse updates van de software, antivirus, veiligheid,….worden verder door Bodesign opgevolgd.

Hiervoor wordt een maandelijkse kost van €17,5 aangerekend (€210 op jaarbasis).

Aanpassingen, veranderingen, nieuwe pagina’s of extra’s worden in regie verrekend. U kan uiteraard ook kiezen om zelf uw pagina’s te onderhouden.

Domeinnaam.
U kan uw domeinnaam uiteraard behouden. Het enige wat we voorstellen is dat de domeinnaam verhuist naar een “premium” provider waar Bodesign mee werkt. Dat vergemakkelijkt het onderhoud en de aanpassingen.

Backup.
Neen, dat is niet nodig. Bodesign verzorgt al uw gegevens en er worden uitgebreid kopijen gemaakt van alle relevante data. Zowel in huis via lokale server, als “in de cloud” via backup software en op de servers van de provider. Je weet maar nooit dat het noodlot toeslaat. Uw website is veilig bij ons !

Eigen foto’s.
Het is absoluut mogelijk om uw eigen foto’s te gebruiken voor uw website. Voorwaarde is dat ze van een voldoende kwaliteit zijn om te publiceren op het computerscherm en dat ze niet auteursrechtelijk beschermd zijn (anders loopt u het risico op boetes).

Professionele mailing.
Het is één van onze specialiteiten om professionele mailings uit te voeren.

Het aantal mailadressen waartoe u wil mailen is onbeperkt. Wij maken het ontwerp, voegen uw teksten in, zorgen voor aangepaste en state-of-the-art foto’s en de verzending.

Nadien ontvangt u van ons een statistiek over het aantal verstuurde, geopende en geweigerde mails. Ook een overzicht van het aantal kliks op een link kan weergegeven worden. Zelfs met een overzichtelijke lijst met mailadressen.

Statistieken website.
Standaard ontvangt elke klant maandelijks een overzicht van het aantal bezoekers die op zijn website geweest zijn. Zo kan u perfect de evolutie van bekendheid volgen.

Statistieken mailing.
Bij mailings die uitgevoerd worden door Bodesign, kunt u op eenvoudige vraag en zonder meerprijs een statistiek ontvangen over het aantal verstuurde, geopende, geweigerde mails, inclusief mailadressen lijst.

Ook het aantal kliks en wie die uitgevoerd heeft kan u opvragen.

Dat is heel eenvoudig. U neemt via mail, gsm of via het invulformulier op onze website contact met ons op en wij maken een offerte, op maat van uw wensen.

Na akkoord van de offerte, komen we samen en bespreken de details van uitvoering.

Indien gewenst regelen we alles via het internet.
Dit is interessant voor klanten die in het buitenland vertoeven of ver verwijderd wonen van ons kantoor.

Een mooi voorbeeld hiervan is Marisol op het eiland Madeira. Ga gerust eens kijken bij www.marisolmadeira.com

Er is geen beperking op het aantal webpagina’s.

Zeker weten ! Alle websites die door Bodesign ontworpen werden, zijn uitgerust met voldoende codes zodat een geïnteresseerde bezoeker uw website onmiddellijk in het oog springt. In de meeste gevallen staan de websites zelfs op de eerste plaats !

Bovendien beschikt u over een beveiligde verbinding naar de website, zodat de volgorde bij de zoekresultaten van Google automatisch verhoogd wordt

Dat is geen enkel probleem. Na de fotoshoot die uitgevoerd wordt door Bodesign, worden de mooiste foto”s geselecteerd en overhandigd. Zonder meerkost. De foto’s zijn volledig van u !

Vond u geen antwoord op uw vragen?

Contacteer ons via

mail: contact@bodesign.be

gsm: 0476 49 29 14