WEBSITE
WEBWINKEL
Volledig afgewerkt en klaar voor gebruik
1 Jaar licentie voor een eigen domeinnaam
vb: www.mijnbedrijf.be
1 Jaar huur van voldoende webruimte bij een degelijke provider voor het “parkeren” van uw website
Aantal webpagina’s: onbeperkt
SEO = Search Engine Optimalisation. Om gemakkelijker door zoekmachines zoals Google en Bing gevonden te worden.
RESPONSIVE = de layout van de website past zich automatisch aan de grootte van het scherm van uw smartphone, tablet, laptop of PC.
Compatibel met de drie bekendste platformen: Windows iOS (Apple) en Androïd (Google).
Gegarandeerd leesbaar in alle moderne browsers zoals Chrome, Edge, Explorer, Firefox, Opera,…
Eigen mailadres – vb info@mijnbedrijf.be
Contactpagina met interactieve kaart en routebeschrijving (Google).
Maandelijkse statistieken van het aantal bezoekers.
Bodesign gebruikt alleen foto’s waarop we auteursrechten hebben betaald. Dus volledig veilig. Eigen foto’s zijn uiteraard ook welkom.
Facebookpagina: indien gewenst, maken wij een Facebookpagina voor uw bedrijf.
Professionele fotoshoot van uw onderneming.
CMS: Custom Managment System. U kunt de teksten op uw website zelf aanpassen via een eenvoudig systeem. Wij leggen u uit hoe het werkt.
Op de eerste pagina een venster waarin alle berichten die u op uw Facebookpagina plaatst, binnen 1 minuut ook verschijnen op uw website. Ideaal voor uw promoties!
OPTIE
OPTIE
Volledig beveiligde verbinding = https:// in plaats van http://
Voordeel: zeer veilig, Wordt als veilig gemerkt door Google en uw website komt duidelijk hoger in de rangschikking van de zoekschermen van Google.
Volledig GDPR klaar met webpagina met uitleg over het privacybeleid. Bezoekers worden automatisch om toestemming voor het gebruik van cookies gevraagd.
Betaalmodule voor bankkaarten, kredietkaarten, PayPal, KBC knop, Belfius knop, ING, PayPal……
Keuze uit zelf afhalen of levering aan huis met kortingen….
Mogelijkheid voor het installeren van meerdere talen. Automatische herkenning van de taal van de bezoekers. Te bespreken.
OPTIE
OPTIE

= standaarduitvoering

Veelgestelde vragen

Neen. De vermelde prijs in de offerte omvat alle kosten voor het opleveren van het door u gekozen pakket (website of webwinkel).

Support is het eerste jaar in de prijs inbegrepen indien het betrekking heeft op het onderhoud van de website (veiligheid, backup, antivirus, enz…).

Nieuwe wensen, extra’s of aanpassingen worden verrekend in regie. Bovendien kunt u via het CMS-systeem zelf aanpassingen uitvoeren.

Vanaf het eerste jaar na de oplevering wordt een forfait aangerekend van €12,5 /maand of € 150/jaarbasis voor het onderhoud van de website of webwinkel.

Hoe dan ook, support wordt ALTIJD geleverd.

Alle websites van Bodesign worden onderhouden via een automatische plannng in streng beveiligde centra. Bovendien worden dagelijks back up’s gemaakt en worden deze op verschillende onafhankelijke servers opgeslagen. Uw website is dus veilig en wordt regelmatig onderhouden.